Θυμαστε την 17χρονη που πουλουσε την Παρθενια της στο διαδικτυο... Δειτε ΠΟΣΟ την αγορασε ενας Άραβας Κροισος!


Μια μανα παρακαλει την 17χρονη κορη, εστεμμενη διαγωνισμου ομορφιας, να γυρισει σπιτι της, καθως πιστευει οτι εχει πεταξει απο τη Ρωσια στο Ντουμπαι με σκοπο να πουλησει τη παρθενια της για 10.000 λιρες Αγγλιας.

Το 17χρονο μοντελο, η Anna Feschenko, ειχε κερδισει το διαγωνισμο Μις Μοσχα τον Ιουνιο, και ταξιδεψε στα Αραβικα Εμιρατα, ισχυριζομενη οτι ηταν δωρο του διαγωνισμου.

Αλλα οι φιλες της αρνουνται οτι ειναι δωρο και αποκαλυψαν οτι η πραγματικη της προθεση ηταν να γινει μελος σε μια υπηρεσια συνοδων, οπου θα προσφερε τη παρθενια της σε Άραβες πελατες.

Ήλπιζε κατα αυτον τον τροπο να πληρωσει τα εξοδα του πανεπιστημιου στη Μοσχα. Η φιλη που την συνοδεψε στο ταξιδι της, η 19χρονη Ekaterina K, γυρισε πισω οταν καταλαβε τον πραγματικο σκοπο του ταξιδιου:

«Ταξιδεψα μαζι της επειδη η Anna με προσκαλεσε και ειπε οτι ηταν δωρο πληρωμενο απο τον διαγωνισμο Μις Μοσχα. Μεσα σε δυο ημερες μαλωσαμε οταν εμαθα την αληθεια. Ειπα στην Anna οτι δε θα εμενα και θα γυριζα σπιτι. Η Anna προσπαθησε να με σπρωξει, μου ζητησε να φυγω και να την αφησω μονη της εκει. Δεν ηθελα να ανακατευτω με κατι τετοιο.»



Οι γονεις της Ekaterina πεταξαν στο Ντουμπαι για να φερουν πισω την κορη τους, και η μανα της Anna ενημερωσε τις ρωσικες αστυνομικες αρχες.

Η Ekaterina προσθεσε: «Πιστευω οτι η μανα της ειχε δικαιωμα να το γνωριζει. Ειναι προνομιο στα Αραβικα Εμιρατα να ειναι μια κοπελα παρθενα. Πιστευω οτι η Anna απλα εντυπωσιαστηκε με το ποσο των χρηματων που μπορουσε να παρει.»

Επισης ισχυριστηκε οτι η Feschenko δεν εμενε πλεον στο αρχικο ξενοδοχειο, αλλα πλεον ζουσε σε ενα διαμερισμα στο Ντουμπαι με δυο αλλα κοριτσια απο την Ανατολικη Ευρωπη, που ηταν ετοιμες να εργαστουν ως συνοδοι.

Μια αλλη φιλη της Anna, η Karina ισχυριζεται οτι την ειχε προειδοποιησει για τους κινδυνους ενος τετοιου εγχειρηματος.


Η Olga Feschenko – η μανα της Anna’s mother – δηλωσε οτι εχει επικοινωνια με την κορη της μεσω μηνυματων, και ελπιζει οτι συντομα θα επιστρεψει στη Ρωσια.


Η αστυνομια ανεφερε οτι υπαρχει περιορισμος σε οσα μπορουν να κανουν, καθως η μανα ειχε δωσει επισημη αδεια, καθως η κορη της ηταν κατω των 18, να ταξιδεψει στο Ντουμπαι, με την φιλη της Ekaterina ως ενηλικη συνοδος της.

Η αστυνομια της Μοσχας ελεγχει ιστοσελιδες και μεσα κοινωνικης δικτυωσης που προσφερουν τη δυνατοτητα να πουλησουν τη παρθενια τους. Πιστευουν οτι μεσω μιας τετοιας ιστοσελιδας, η Feschenko θα εβρισκε το χορηγο της πριν ταξιδεψει στο Ντουμπαι.



About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου