Άγριο ξύλο από τους πρωταγωνιστές του «Μπρούσκο»!


Απίστευτες σκηνές στα γυρίσματα του «Μπρούσκο», με κλωτσιές και μπουνιές ανάμεσα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον δημιουργό του σίριαλ Ανδρέα Γεωργίου, για τα… μάτια της Ελένης Βαΐτσου!

Γης Μάδιαμ φέρονται να τα έκαναν δύο εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ 1, με τον ένα μάλιστα να είναι κι ο ίδιος ο δημιουργούς της.

Συγκεκριμένα οι Θεοχάρης Ιωαννίδης και Ανδρέας Γεωργίου εμφανίζονται να πιάστηκαν στα χέρια, κλωτσιές και μπουνιές… έδιναν κι έπαιρναν σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao» και παραλίγο να καταλήξουν στο τμήμα. Ο πρώτος μάλιστα θεωρείται ήδη παρελθόν από το καστ του σίριαλ.

Κι όλα αυτά; Για τα… μάτια της Ελένης Βαΐτσου! Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο Ιωαννίδης φέρεται να ξεκίνησε να “πειράζει” την ηθοποιό το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γεωργίου, ο οποίος κι έδειξε ότι… χαλάστηκε, αντιδρώντας μάλιστα κάποια στιγμή έντονα.

Από την πλευρά του όμως και ο Θεοχάρης έδειξε να τη δυσαρέσκειά του με αυτή τη συμπεριφορά του συμπρωταγωνιστή του, με αποτέλεσμα τα πράγματα σταδιακά να οξυνθούν. Σε ανύποπτο χρόνο οι δύο άνδρες είχαν ένα φραστικό επεισόδιο, κατακλείδα του οποίου ήταν το “άσε την Ελένη ήσυχη”, από την πλευρά του Ανδρέα Γεωργίου, με τον Ιωαννίδη να τη… φυλάει έκτοτε στον συνεργάτη του.

Το “χοντρό” επεισόδιο ήρθε τελικά στο τελευταίο γύρισμα, όπου είχαν μία κοινή σκηνή, στο πλαίσιο της οποίας ο Γεωργίου έριχνε μία σφαλιάρα στον Ιωαννίδη. Οταν ολοκληρώθηκε το γύρισμα, συνεργάτες τους λένε ότι ήταν πολύ μεγάλη η ένταση κι αρκούσαν 2-3 κουβέντες για να ξεκινήσει χαμός! Ο Ιωαννίδης του όρμηξε κι ακολούθησε… κλωτσοπατινάδα, μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι και να τους χωρίσουν!

Αμφότεροι μάλιστα είχαν πρόθεση αρχικά να πάνε στο αστυνομικό τμήμα να καταθέσουν μηνύσεις, κάτι που όμως δεν έγινε.

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου