Τρεις νεκροί από σύγκρουση σκαφών ανοιχτά της Αίγινας



Ταχύπλοο σκάφος, άγνωστο για ποιο λόγο, εμβόλισε με ταχύτητα λάντζα με τουρίστες. Νεκροί είναι ο χειριστής της λάντζας, ένα παιδάκι 2 ετών και ένας άνδρας. Τρεις οι τραυματίες, Τι δήλωσε ο δήμαρχος Αίγινας 



Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός σύγκρουσης βάρκας, που μετέφερε παραθεριστές, με ταχύπλοο σκάφος που έγινε πριν από λίγο στην Αίγινα, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο Αίγινας υπάχουν τουλάχιστον 7 αγνοούμενοι.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η μεγάλη βάρκα (λάντζα) είχε ξεκινήσει από την Πέρδικα με προορισμό το νησάκι Μονή, όπου μετέφερε 20-25 παραθεριστές για να κάνουν το μπάνιο τους.


Στο ενδιάμεσο, όμως, ταχύπλοο σκάφος, άγνωστο για ποιο λόγο, εμβόλισε με ταχύτητα τη λάντζα, η οποία ανατράπηκε και όλοι οι επιβάτες βρέθηκαν στη θάλασσα.

Επιτόπου έσπευσαν τρία πλωτά σκάφη του Λιμενικού καθώς και αλιευτικά και άλλα ταχύπλοα για να βοηθήσουν τους ναυαγούς. Επίσης στο σημείο βρίσκεται και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού το οποίο συντονίζει την επιχείρηση.

Οι λιμενικοί ανέσυραν νεκρά τρία άτομα και τρεις τραυματίες οι δυο εκ των οποίων είναι σοβαρά.

Πηγή news247.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου