Το μήνυμα που αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο όσα έγιναν στο πλοίο των Μινωικών Γραμμών


Η ενέργεια του καπετάνιου των Μινωικών Γραμμών να γυρίσει το πλοίο «Φαιστός Παλλάς» στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να σωθεί ένα βρέφος, έχει προκαλέσει πολλά θετικά σχόλια.

Το μωράκι, όπως διαπιστώθηκε εν πλω χρειαζόταν άμεσης ιατρικής βοήθειας και πιθανότατα χειρουργικής επέμβασης, αφού παρουσίασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο καπετάνιος του πλοίου χωρίς να διστάσει γύρισε το πλοίο πίσω στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου οι γονείς με το βρέφος να αποβιβαστούν για να μεταφερθεί το μωρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό το πλήρωμα του «Φαιστός Παλλάς» των Μινωικών Γραμμών έκανε τα πάντα για να μην υπάρξει περαιτέρω ταλαιπωρία για το βρέφος, αλλά και για να υπάρξει η καλύτερη δυνατή στήριξη των γονιών. Για αυτό και στην εταιρεία, από τη διοίκηση ως τον τελευταίο εργαζόμενο αξίζουν πολλά μπράβο. 

Κατι που επισημάνθηκε τόσο από τους γονείς (παρά την αγωνία τους για το μωράκι τους), όσο και από τους επιβάτες του πλοίου παρά την ανατροπή λόγω του απρόοπτου γεγονότος, στο ταξίδι τους.

Διαβάστε το μήνυμα της συναδέλφου Κατερίνας Μποτζάκη που μέσα σε λίγες γραμμές περιγράφει όλα όσα έγιναν και σχολιάστηκαν για το περιστατικό και την κίνηση των Μινωικών Γραμμών...

«Υπάρχει και φιλότιμο!!!

Επιστροφή στη "Βάση" μας!!! Μετά από ένα τριήμερο...συνεδριακό στην Πάτρα όπου και η έδρα της ΕΣΗΕΠΗΝ γυρίσαμε στα "πάτρια εδάφη"!!! Δεν θα σταθώ στο πως περάσαμε αλλά στην ανθρωπιά μας !!! Ταξιδεύοντας με το πλοίο Φαιστός των Μινωικών Γραμμών αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα υγείας ενός βρέφους. Μεσοπέλαγα ο καπετάνιος του πλοίου μας ανακοινώνει από τα μεγάφωνα ότι πρέπει να επιστρέψουμε και πάλι στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου το μόλις 6 μηνών βρέφος να διακομισθεί σε νοσοκομείο και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κήλης!

Κανείς από τους επιβάτες του Φαιστός δεν εξέφρασε την παραμικρή δυσαρέσκεια!!! Η αγωνία όλων ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπα τους και όλοι ρωτούσαν για την κατάσταση της υγείας του μικρού.

Ουδείς διαμαρτυρήθηκε για την καθυστέρηση!!!

Όσοι γιατροί ήταν στο πλοίο....όποιας ειδικότητας... έτρεξαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους!!!

Ακόμα και απλοί πολίτες προσφέρθηκαν να βοηθήσουν!

Τα εύσημα βεβαίως και στον καπετάνιο...

Υπάρχει λοιπόν ακόμα και ανθρωπιά και φιλότιμο και ο λαός αυτός ξέρει στα δύσκολα να γίνεται μια γροθιά», αναφέρει η Κατερίνα στο facebook.


About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου