Έφτασε ο Αρουαμπαρένα και μιλάει με την ΑΕΚ!



Το πόδι του στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει νέο κύκλο συζητήσεων με την ΑΕΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα.




Η χρονιά τελείωσε ουσιαστικά για την ΑΕΚ καθώς στο ματς με τον Πανιώνιο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως στην διοίκηση δουλεύουν φουλ για να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν. Ένας εκ των βασικών υποψηφίων είναι ως γνωστόν ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα, ο οποίος από το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκεται στην Ελλάδα.

Φυσικά, αυτή δεν θα είναι η πρώτη επαφή της Ένωσης με τον Αργεντινό, πρώην τεχνικό της Μπόκα Τζούνιορς. Ο Άλεξ ντε Μπαρτόλο, έχει συζητήσει ήδη δύο φορές μαζί του κατά την παρουσία του στην Αργεντινή. Μάλιστα, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των κιτρινόμαυρων φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες να έχει εξαιρετική εντύπωση για τον 40χρονο.

Πλέον, ο Αρουαμπαρένα αναμένεται να έχει καθοριστική συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, από την οποία θα εξαρτηθούν πολλά. Παράλληλα υπενθυμίζεται πως επικρατέστερος μέχρι στιγμής δείχνει ο Φιλίπ Μοντανιέ, που είναι ελεύθερος και στη συνάντησή του με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ άφησε θετική γεύση.

sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου