Aυτοί είναι οι κορυφαίοι του φετινού Champions League



Η UEFA αποκάλυψε την ιδανική ομάδα του Champions League για τη σεζόν 2015-16, με τους 15 από τους 18 παίκτες να προέρχονται από Ρεάλ, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα! Δείτε τη λίστα των "εκλεκτών".
ο φετινό Champions League οι τρεις από τις οκτώ ομάδες που συμμετείχαν στα προημιτελικά ήταν εκπρόσωποι της La Liga και το γεγονός αυτό καταγράφηκε στο φινάλε, στην ώρα του... απολογισμού.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την ιδανική 18άδα ποδοσφαιριστών στο φετινό CL και η κυριαρχία των Ισπανών είναι αξιοσημείωτη, με τους 15 από τους 18 παίκτες της λίστας των "εκλεκτών" να αγωνίζονται σε Ρεάλ, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα και τους 12 από τους 18 να ανήκουν στις δύο μαδριλένικες ομάδες που διεκδίκησαν το περασμένο Σάββατο το βαρύτιμο τροπαιο.

Ποιοί ήταν αυτοί που μπόρεσαν να "σπάσουν" το ισπανικό μονοπώλιο; Οι Νόιερ και Λεβαντόβσκι από πλευράς Μπάγερν Μονάχου και ο Τιάγκο Σίλβα από πλευράς Παρί Σεν Ζερμέν, με τους μεν πρώτους να φτάνουν με τους Βαυαρούς μέχρι τα ημιτελικά και τον Βραζιλιάνο να παίρνει μέρος στα προημιτελικά με την Παρί.

Aναλυτικά οι 18 κορυφαίοι παίκτες της σεζόν όπως τους επέλεξε η UEFA:

Τερματοφύλακες: Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου)

Αμυντικοί: Ντιέγκο Γκοντίν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Χουάνφραν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μέσοι: Γκάμπι (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης)

Επιθετικοί: Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν Μονάχου), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης)


Πηγή sport24.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου