Πέθανε ο διάσημος make up artist και ηθοποιός Γιάννης Αγγελάκης – Το συγκινητικό αντίο από τον φίλο του Τρύφωνα Σαμαρά


Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά ο γνωστός make up artist και ηθοποιός Γιάννης Αγγελάκης. Ο Γιάννης ήταν πολύ αγαπητός στο χώρο της ελληνικής Showbiz, είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής για τις μιμήσεις του. 

Ο θάνατός του έγινε γνωστός πριν από λίγη ώρα. Τον βρήκαν νεκρό το πρωί στο σπίτι του. Ο καλός του φίλος Τρύφωνας Σαμαράς τον αποχαιρέτησε μέσα από τα social media με τον πιο συγκινητικό τρόπο. «Ένα μεγάλο ταλέντο φίλος μου έφυγε από τη ζωή σήμερα… Το έμαθα μόλις τώρα. «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε Γιάννη Αγγελάκη».

Ο Γιάννης Αγγελάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν απόφοιτος τεχνικού λυκείου, στο αρχιτεκτονικό σχέδιο. Σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Από την αρχή τις καριέρας του είχε την τύχη να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής show biz. Για 8 χρόνια υπήρξε αποκλειστικός make up artist της Άννας Βίσση.

Άλλες μεγάλες συνεργασίες του ήταν με την Ρουλά Κορομηλα, την Καίτη Γαρμπή, την Ναταλία Γερμανού ,την Πεγκυ Ζηνα, την Ατζελα Γκερεκου, την Στέλλα Γεωργιαδου κ.α.

Έχει μακιγιάρει σχεδόν όλη την ελληνική show biz (από τον χώρο του τραγουδιού, ηθοποιούς, μοντέλα)…

Το 1999 αρχίζει να παίρνει μπροστά από τις κάμερες πρωταγωνιστώντας στην ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα “ Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά” όπου και προτάθηκε και για βραβείο 1ου ρόλου στο φεστιβάλ Θες/νίκης. Επίσης συμμετείχε στο σίριαλ του Αντ1 “Αδελφές ψυχές” με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Παράλληλα έκανε μαθήματα φωνητικής και το 2003 ξεκίνησε να τραγουδαει, επαγγελματικά πλέον, σε διάφορα μαγαζιά. Το 2006 συμμετέχει στην εκπομπή του Star channel “Super Star” με την Χριστίνα Λαμπιρη, ενώ κυκλο

Πηγή

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου