Παρανάλωμα του πυρός ουρανοξύστης στο Ντουμπάι


Στις φλόγες τυλίχθηκε ένας ουρανοξύστης σε περιοχή του βόρειου Ντουμπάι. Επιχείρηση της πυροσβεστικής για την εκκένωση του



Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε έναν από τους ουρανοξύστες στην περιοχή Αϊμάν, βόρεια του Ντουμπάι, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να το εκκενώσουν.

 Τα αίτια της πυρκαγιάς, που έκανε στάχτη το κτήριο των 3000 διαμερισμάτων, παραμένουν άγνωστα. Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα το βράδυ.
Τα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο δείχνει το μέγεθος της καταστροφής και τις φλόγες που είχαν σκεπάσει το μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου.
Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κατοίκους της περιοχής που σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως "Ο αέρας γέμισε φλεγόμενα πλαστικά. Οι φλόγες έχουν καλύψει την πρόσοψη του ουρανοξύστη".

Παράλληλα, μια ένοικος του ανέφερε πως "Τα παιδιά μου χρειάστηκε να τρέξουν για να κατέβουν 19 ορόφους προκειμένου να γλιτώσουν. Χάσαμε τα πάντα".
Υπενθυμίζεται πως μια ανάλογη καταστροφή είχε συμβεί την παραμονή της πρωτοχρονιάς, όταν ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στην καρδιά του Ντουμπάι τυλίχθηκε στις φλόγες. Τότε είχαν τραυματιστεί 16 άνθρωποι και οι πυροσβέστες χρειάστηκαν, τουλάχιστον, 20 ώρες για να τεθεί υπό έλεγχο.

περισσότερα εδώ πηγή

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου