Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 41χρονης στο ΑΠΘ



H ΕΛ.ΑΣ εξιχνίασε την υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού 41χρονης γυναίκας, τον Αύγουστο του 2015 σε χώρο του ΑΠΘ, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της 1,5 μήνα αργότερα. 



Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 40χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, με το οποίο αναζητείται.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένη στο προαύλιο χώρο του πανεπιστημιακού «κάμπους» της πόλης και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου δυστυχώς στις 9 Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά της.

Στο σημείο του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είχαν βρεθεί η τσάντα της με προσωπικά έγγραφα και 126 ναρκωτικά χάπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, η αξιοποίηση των οποίων φαίνεται ότι οδήγησε στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 40χρονο άνδρα, σεσημασμένο για ναρκωτικά, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ο ίδιος είχε κάνει κατά το παρελθόν στη φυλακή, απ' όπου όμως βγήκε υπό τον όρο της εμφάνισής του μία φορά το μήνα σε τμήμα Ασφαλείας της Πέλλας, όρο που παραβίασε μετά το έγκλημα.

Άγνωστο είναι το ίδιο το κίνητρο της πράξης, ενώ οι αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο  να σχετίζεται με ναρκωτικά.

πηγή


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου