Ολυμπιακός - ΑΕΚ 4-1


Ο Ολυμπιακός... ξύπνησε στο 2ο ημίχρονο και διέλυσε την ΑΕΚ! Το 0-1 του πρώτου μέρους έγινε με καταιγιστικό τρόπο 4-1 και πλέον οι «ερυθρόλευκοι»... κλείδωσαν την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αφού ουσιαστικά είναι στο +9 από την Ένωση! 

ΙΔΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΝΤΙΝΑΜΟ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ, ΤΣΟΣΙΤΣ ΑΝΤΙ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ

Ο Ολυμπιακός δεν είχε ούτε μια αλλαγή, συγκριτικά με το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ντιναμό Κιέβου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανατρέπει όλες τις εκτιμήσεις για ροτέισον. Στο τέρμα έπαιξε ο Σα, ο Μεριά πήρε θέση στα δεξιά της άμυνας, ο Τσιμίκας αριστερά, ενώ Βούκοβιτς και Σισέ αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Καμαρά και Γκιγιέρμε έπαιξαν στον άξονα, ο Φορτούνης μπροστά τους και Ποντένσε και Ντίας κάλυψαν τις πτέρυγες, πλαισιώνοντας τον προωθημένο Χασάν.

Από την πλευρά του ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε τον Μπάρκα στην εστία, τον Γκάλο δεξιά στην άμυνα, τον Μπακάκη αριστερά αντί του τραυματία Χουλτ και τον Τσόσιτς αντί του ανέτοιμου Τσιγκρίνσκι δίπλα στον Οικονόμου. Ο Άλεφ με τον Σιμόες βρέθηκαν στον άξονα, ο Κλωναρίδης δεξιά, ο Μάνταλος αριστερά και ο Λιβάια πίσω από τον Πόνσε.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου