Απόλλων Σμύρνης: «Φέρτε ξένους διαιτητές. Το ποτήρι ξεχείλισε»


Επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης που αφήνει σαφείς αιχμές για τη διαιτησία και ζητάει ξένους διαιτητές σε όλους τους αγώνες. 


«Άστραψε και βρόντηξε» ο Απόλλων Σμύρνης με τη διαιτησία του κ. Φωτιά στον αγώνα με τον ΟΦΗ, με την ΠΑΕ να βγάζει επίσημη ανακοίνωση ζητώντας ξένους διαιτητές σε όλους τους αγώνες και όχι μόνο στην «ελίτ» του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως την αναφέρει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης: 

«Αγαπητέ πρόεδρε της ΚΕΔ, κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα, 

Ανοχή... τέλος. 

Είμαστε φιμωμένοι λόγω των βαρύτατων προστίμων που προστατεύουν αυτούς που κάθε εβδομάδα κόβουν βαθμούς από την ομάδα μας. Αυτούς που δεν σέβονται την υπερπροσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας. Όπως απόψε, σε ένα ματς μια κατηγορία για την ομάδα μας. 

Σε ένα ματς που ο Απόλλων Σμύρνης μπορούσε να φύγει νικητής αλλά κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη. 

Πάψτε να ενδιαφέρεστε μόνο για την ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν αντέχουμε άλλο. Μαζέψτε τους και φέρτε ξένους διαιτητές και σε εμάς. Διαφορετικά, πείτε μας να αποχωρήσουμε μόνοι μας. 

Ενημερώστε μας να σας αδειάσουμε τη γωνιά. Φέρτε ξένους διαιτητές, διαφορετικά πείτε μας ότι μας έχετε υποβιβάσει ήδη. Φέρτε ξένους διαιτητές γιατί το ποτήρι ξεχείλισε. 

Παίζουμε την επιβίωσή μας και έχουμε να αντιμετωπίσουμε οφσάιντ κάτω από τη σέντρα, φάουλ που τα δίνει η εξέδρα, οφσάιντ δύο μέτρα που βλέπουν όλοι εκτός από αυτόν που πρέπει και κίτρινες κάρτες για ψύλλου πήδημα. 

Διώξτε τους ή διώξτε εμάς».

Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου