Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Γκραν Κανάρια 102-87


Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να συνέλθει γρήγορα από την ήττα στο Μόναχο και απέναντι στην Γκραν Κανάρια έκανε το... καθήκον του κερδίζοντας στο ΟΑΚΑ με 102-87. Καλύτεροι Παπαπέτρου και Λεκαβίτσιους.

Αποδεδειγμένα τα τελευταία χρόνια, στο ΟΑΚΑ είναι... αλλιώς για τον Παναθηναϊκό. Χάρη στην έδρα του κατάφερε να πάρει πλεονέκτημα πέρυσι και πρόπερσι και όπως δείχνουν τα πράγματα θα αποτελέσει και φέτος την μεγάλη του δύναμη στην EuroLeague. Μπορεί εκτός έδρας να αντιμετωπίσει προβλήματα, αλλά αν συνεχίσει να εκμεταλλεύεται το ΟΑΚΑ μπορεί και πάλι να πετύχει τον στόχο του.

Οι «πράσινοι» δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από την Γκραν Κανάρια και η νίκη με 102-87 ήρθε στο... ρελαντί. Μια νίκη που θα του φέρει ηρεμία μετά το «χαστούκι» στο Μόναχο και θα μπορεί ο Πασκουάλ να δουλέψει ακόμα καλύτερα ενόψει των αγώνα με Ζάλγκιρις (εντός) και Μπουντούτσνοστ (εκτός) τα οποία είναι Must Win παιχνίδια.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μπορεί να μην είχε καλές βραδιές κόντρα σε Μακάμπι και Μπάγερν, αλλά σε αυτό το ματς ήταν ο καλύτερος των «πρασίνων» όντας και εκείνος που άλλαξε τον ρου του αγώνα μετά την είσοδό του στο παρκέ. Ο Λούκας Λεκαβίτσιους ήταν εξαιρετικός πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κάνοντας ρεκόρ πόντων (16π.) με τα «πράσινα», ενώ ουσιαστικοί ήταν οι Λάνγκφορντ (16π.) και Τόμας (12π.)

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου