Επίσημο: Στη Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα!


Νωρίς και… ηχηρά ξεκίνησε τις μεταγραφικές της κινήσεις η Μάντσεστερ Σίτι, ανακοινώνοντας και επίσημα την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μονακό. 

Νωρίς-νωρίς άρχισαν οι μεταγραφές για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επιβεβαίωσε τη συμφωνία για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σϊλβα από τη Μονακό. 

Ο 22χρονος Πορτογάλος ξεχώρισε στην φετινή πορεία του γαλλικού συλλόγου σε Γαλλία και Champions League, με αποτέλεσμα το όνομά του να συνδέεται με αρκετούς μεγάλους συλλόγους, πριν ακόμα αρχίσει η μεταγραφική περίοδος. 

Οι «Πολίτες» ήταν αυτοί που τον κέρδισαν τελικά, προσφέροντας 5ετές συμβόλαιο ύψους περίπου 50 εκατ. ευρώ. 

«Νιώθω υπέροχα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Σίτι. «Για να είμαι ειλικρινής βρίσκομαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Είναι υπέροχο το να είμαι μέρος αυτής της ομάδας και να έχω αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ να δώσω τα δυνατά μου για να πετύχει τους στόχους της». 

Όσο για τη συνεργασία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ανέφερε: «Αν δεν είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους. Όταν έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με τον Γκουαρδιόλα, δεν λες όχι».

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου