Αποκλειστικό! Κόντρα στην μητέρα του ο Πάρις Κασιδόκωστας παντρεύεται την Τάμτα!


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου και μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το blog μου το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Μπορεί τόσο καιρό, να μην είχαν πάρει αυτή την απόφαση για τον λόγο ότι δεν είχαν την σύμφωνη γνώμη της μητέρας του Πάρη, Μαριάννας Λάτση καθώς δεν ήθελε με τίποτα να παντρευτούν…

Αυτό φυσικά, η άρνηση δηλαδή της Μαριάννας Λάτση στον γάμο του γιου της Πάρη Κασιδόκωστα, δεν αφορά μόνο την Τάμτα. Σε όλες τις σχέσεις του είχε το συγκεκριμένο πρόβλημα και γι’αυτό ποτέ δεν έφτασαν στην επισημοποίηση!


Όπως όλα δείχνουν όμως, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου, ο Πάρης Κασιδόκωστας προκειμένου να μην χάσει την Τάμτα, μιας και οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι, αποφάσισε να πάει κόντρα στην μητέρα του, δηλαδή να μην ακούσει αυτή την φορά την γνώμη της, η οποία είναι αρνητική στο να παντρευτούν και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας…

Έτσι λοιπόν, σήμερα μέσα από το blog μου σας αποκαλύπτω πως το καλοκαίρι ο Πάρης Κασιδόκωστας και η Τάμτα θα δεθούν με τα δεσμά του γάμου!



About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου