Έγραψαν «κλέφτες» πάνω σε τρόπαια της Γιουβέντους



Καταστροφές στα αποδυτήρια του «Stadium» από τους παίκτες της Μίλαν


Περισσότερες από 48 ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Μίλαν η οποία κρίθηκε υπέρ των «μπιανκονέρι» στην εκπνοή των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο ο διαιτητής λανθασμένα καταλόγισε, συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τις ζημιές που προκάλεσαν στα αποδυτήρια του «Stadium» οι «ροσονέρι» ξεσπώντας τον θυμό τους.

Ένα σπασμένο σκαμνάκι, σημάδια στους τοίχους, στα ερμάρια και στις τροπαιοθήκες από χτυπήματα. Αυτές ήταν μέχρι τώρα οι «πληγές» των αποδυτηρίων της Γιουβέντους που άφησε πίσω της η αποστολή της Μίλαν το βράδυ της Παρασκευής μετά την αποχώρησή της από το γήπεδο λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Σήμερα ωστόσο, τρεις ημέρες σχεδόν μετά, μία ακόμα «δολιοφθορά» ήρθε στην επιφάνεια. Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, κάποιος, πιθανόν ποδοσφαιριστής των «ροσονέρι», πήρε ένα στυλό και χάραξε τη λέξη «κλέφτες» επάνω στα τρόπαιο των πρωταθλημάτων των σεζόν 2004-2005 και 2005-2006, τα οποία είναι γνωστά ως οι τίτλοι του σκανδάλου «calciopoli», με το πρώτο πρωτάθλημα να θεωρείται ως μη γενόμενο και το δεύτερο να απονέμεται τελικά στην Ίντερ.

Όλα συνέβησαν στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, με τον ένοχο πιθανότατα να μην μπορεί να εντοπιστεί ποτέ. Αυτός που δεν θα τη γλιτώσει είναι ο Κολομβιανός επιθετικός των κοκκινόμαυρων Κάρλος Μπάκα, ο οποίος επιτέθηκε στον διαιτητή του αγώνα μετά το σφύριγμα της λήξης, με την ανακοίνωση της απόφασης της τιμωρίας από τον αθλητικό δικαστή να αναμένεται αύριο και την ποινή να υπολογίζεται σε δύο αγωνιστικές.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου