ΑΕΚ που σκοτώνει!



Με πάρτι στους «8» η ΑΕΚ! Η Ένωση διέλυσε 6-0 τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ με τον Σέρχιο Αραούχο να τραβάει τα βλέμματα πάνω του με τα δύο γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του. Σόου από τον Βάργκας. 


Δεν πρόλαβε ούτε να την αγχώσει. Η ΑΕΚ, που είχε προίκα το 1-0 απ’ το πρώτο ματς, καθάρισε με τους «ζεστούς» Αραούχο και Βάργκας τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (6-0) και τσέκαρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου. 

Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Χιμένεθ, που είχε μπόλικη διάθεση. Το σκορ άνοιξε ο Μπακασέτας στο 21’ με ωραία προσπάθεια και σουτ έξω απ’ την περιοχή και επτά λεπτά αργότερα ο Αραούχο πέτυχε ύστερα από σέντρα του Βάργκας το πρώτο του τέρμα στο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα. 

Ο Βενεζουελάνος ήταν ο δημιουργός και του τρίτου τέρματος, το οποίο σημείωσε και πάλι ο Αργεντινός επιθετικός με νέα κεφαλιά στο 61ο λεπτό. Στο 68’ ήταν η σειρά του Βάργκας να βρει δίχτυα με κοντινό πλασέ ύστερα από κάθετη του Γιόχανσον. Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα (79’) ο Κολοβέτσιος έστειλε την μπάλα στην εστία του Μοσχονά, αφού πρώτα τον απέφυγε, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γαλανόπουλος στο 84’. 

Με τον Πλατανιά, που πέρασε στην παράταση το εμπόδιο του ΠΑΣ, θα παίξουν οι κιτρινόμαυροι στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου