Τσιγγάνος στην Ηλεία «γάζωσε» το σπίτι συγγενή του


Τα σκάγια από το κυνηγετικό όπλο του 29χρονου διαπέρασαν την ξύλινη πόρτα του σπιτιού και τραυμάτισαν στο χέρι, την πλάτη και το κεφάλι τον 41χρονο που έπεσε στο δάπεδο καλύπτοντας με το αιμόφυρτο σώμα του τα μικρά παιδιά τα οποία ούρλιαζαν τρομοκρατημένα

Στιγμές τρόμου έζησαν τα μέλη μιας οικογένειας τσιγγάνων στα Σαβάλια Ηλείας, όταν ένας 29χρονος συγγενής τους που είχε διαφορές μαζί τους βγήκε στο παράθυρο της κατοικίας του και «γάζωσε» το σπίτι τους με σκάγια τραυματίζοντας τον 41χρονο ένοικο, ο οποίος προσπαθούσε απεγνωσμένα να προστατεύσει τα τέσσερα παιδιά του!

Στον οικισμό  επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης τη νύχτα της Πέμπτης, όταν τα σκάγια από το κυνηγετικό όπλο του 29χρονου διαπέρασαν την ξύλινη πόρτα του σπιτιού και τραυμάτισαν στο χέρι, την πλάτη και το κεφάλι τον 41χρονο που έπεσε στο δάπεδο καλύπτοντας με το αιμόφυρτο σώμα του τα μικρά παιδιά τα οποία ούρλιαζαν τρομοκρατημένα! Αμέσως μετά, ο 29χρονος κλειδώθηκε στο σπίτι του όπου, για άγνωστους λόγους, χτύπησε και τη σύζυγό του!

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση από άνδρες της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι απέκλεισαν το σπίτι του ένοπλου δίνοντας την ευκαιρία στον 41χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε και η σύζυγος του 29χρονου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο «πιστολέρο» συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής με έφοδο των αστυνομικών και στο σπίτι του βρέθηκε το κυνηγετικό όπλο, που είχε κλαπεί από τα Καβάσιλα πριν από λίγες ημέρες. Ο 29χρονος ανακρίνεται για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους λίγο έλειψε να προκαλέσει μακελειό και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και κλοπή.

Πηγή: protothema.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου