Απέδρασε με... μπαλωθιά η Ξάνθη!





Ο ΟΦΗ έφτασε μια ανάσα από το… θαύμα της πρόκρισης, ωστόσο ένα φανταστικό γκολ του Λουσέρο ήταν αρκετό για την Ξάνθη ώστε να προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου, παρά την ήττα με 2-1 στο «Γεντί Κουλέ»! 

Ο Λουσέρο γλίτωσε την Ξάνθη! Ο Αργεντινός άσος με ένα τρομερό γκολ στο 76’ πέτυχε το πολυπόθητο εκτός έδρας τέρμα για τους Ακρίτες, οι οποίοι παρότι ηττήθηκαν με 2-1 από τον ΟΦΗ, προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου ματς). 

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Κρητικούς, που άγγιξαν το «θαύμα» της πρόκρισης (προηγήθηκαν με 2-0) αλλά «λύγισαν» στο φινάλε και αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση! Χαντί (21’) και Βουό (66’) είχαν δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους αλλά ο Λουσέρο τους έκοψε την… όρεξη! Στα προημιτελικά του Κυπέλλου, οι Θρακιώτες θα συναντήσουν τον ΠΑΟΚ. 

Ο ΟΦΗ μπήκε εξ’ αρχής στο ματς με σκοπό να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ, που θα τον έβαζε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης, και κατάφερε να το κάνει! Ήταν το 21ο λεπτό όταν ο Βουό έστρωσε στον Χαντί μέσα στην περιοχή και αυτός με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του. Οι Κρητικοί είχαν ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και έψαχναν ακόμη ένα για να πάρουν… κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου