Περιπτεράς κατέθεσε την πρόταση του αιώνα για την ακρίβεια: «Να γίνουν οι μήνες 24 και από 15 μέρες»

Μιλώντας για την ακρίβεια στην κοινωνία και τα τεφτέρια που έχουν επανέλθει, ένας περιπτεράς κατέθεσε την καλύτερη πρόταση

Η ακρίβεια έχει χτυπήσει το σύνολο της κοινωνίας, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στις περισσότερες οικογένειες που δυσκολεύονται να αποκτήσουν ακόμα και κάποια βασικά αγαθά της καθημερινότητάς τους.

Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το παραδοσιακό... τεφτέρι να έχει επιστρέψει σε πολλές επιχειρήσεις, ειδικά στην επαρχία όπου οι κοινωνίες είναι πιο κλειστές, όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη...

Το «Μεσόγειος News» βγήκε στους δρόμους της Καλαμάτας και έκανε σχετικό ρεπορτάζ επί του θέματος, με την παράσταση να την κλέβει ένας περιπτεράς, ο οποίος μίλησε για το τεφτέρι του Λευτέρη.

Εκεί όμως που έδωσε... ρέστα, ήταν με την πρόταση που κατέθεσε, προκειμένου να μπορούν οι οικογένειες να τα βγάλουν πέρα.

Επειδή λοιπόν ο μισθός φτάνει για δύο εβδομάδες, ο συγκεκριμένος πρότεινε να τους κάνουμε τους μήνες 24 αντί για 12 και να έχουν από 15 και όχι από 30 ημέρες.



Πηγή: gazzetta

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου