Survivor 4 Επεισόδια 53 - 56: Η Μεγάλη ένωση - Δεν έχουν τελειωμό οι εντάσεις

Την Μεγάλη ένωση είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής με τους παίκτες σε μεγάλα κέφια αφού έφαγαν και ήπιαν, τραγούδησαν και χόρεψαν.

Τον διαγωνισμό τραγουδιού κέρδισε η Νικολέτα ενώ στην συνέχεια βρέθηκαν στην συναυλία του Jason Derulo μαζί με την Τούρκικη και την Ρουμάνικη ομάδα του φετινού survivor.

Τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης να τον κερδίζει η μπλε ομάδα την οποία παρακολουθήσαμε στην συνέχεια να μιλάει με φίλους τους στέλνοντας sms.

Ασυλίες - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας κέρδισε η μπλε ομάδα στέλνοντας την κόκκινη στο συμβούλιο για να ψηφιστεί. Στην συνέχεια τον ατομικό αγώνα ασυλίας κέρδισε ο Παύλος. Στο συμβούλιο που ακολούθησε πρώτος υποψήφιος ψηφίστηκε ο Τριαντάφυλλος.

Και τον δεύτερο αγώνα κέρδισε η μπλε ομάδα με την κόκκινη να οδηγείτε ξανά στο συμβούλιο για να ψηφιστεί. Από την ψηφοφορία υποψήφια βγήκε η Μαριάνθη δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση και ο Παύλος στην συνέχεια έδωσε την Ελένη ως τρίτη υποψήφια.

Στο τρίτο συμβούλιο μάθαμε ότι αποχωρεί από το παιχνίδι η Μαριάνθη.

Highlights

  • Λύγισαν Νίκος και Τζέιμς με την αποχώρηση της Άννας Μαρίας.
  • Ο μουσικός διαγωνισμός στο πάρτι της ένωσης. Ένα μοναδικό καραόκε με πολύ γέλιο.
  • Η μοναδική συναυλία του Jason Derulo.
  • Μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε Κώστα και Αλέξη με αφορμή την δημιουργία τουαλέτας στην παλιά καλύβα του Αλέξη και του Τριαντάφυλλου.
  • Άγριος Τσακωμός ανάμεσα σε Νικολέτα και Μαριάνθη πριν τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας.
  • Καυγάς στην μπλε ομάδα με αφορμή την σημαία τους και το που πρέπει να τοποθετηθεί στην νέα παραλία.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου