Σε συναγερμό οι ΗΠΑ: Φοβούνται «μεγάλο» χτύπημα του Ιράν το επόμενο 48ωρο


Η δολοφονία του του Κασέμ Σουλεϊμανί από τις ΗΠΑ, οι όρκοι εκδίκησης της ηγεσίας του Ιράν και ένα ντόμινο αντιποίνων των δύο χωρών ανεβάζει στο «κόκκινο» την ανησυχία.

Την ώρα που οι ΗΠΑ αναμένουν τα αντίποινα του Ιράν και η ένταση κλιμακώνεται, κορυφαίοι βοηθοί του Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκαν, τη Δευτέρα, για το ζήτημα ασφάλειας σε ολόκληρο τον Λευκό Οίκο. Οπως αναφέρει το Politico, τα μέτρα συμπεριλαμβάνουν πρόσθετους μυστικούς πράκτορες, αυστηρότερες υπηρεσίες ασφαλείας στις εισόδους και μεγαλύτερη προσοχή στους επισκέπτες.

Υπάλληλος του Λευκού Οίκου, που επικαλείται το Politico, βάσει αυτών οι φρουροί θα περνούν λίγο περισσότερο χρόνο ή θα ελέγχουν πιο στενά τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στον Λευκό Οίκο. «Τίποτα, όμως, υπερβολικό που θα διαταράξει την είσοδο των ανθρώπων που έχουν θεμιτούς λόγους», αναφέρει. Ο υπάλληλος δήλωσε ότι οι φρουροί θα διαβεβαιώνονται πως οι επισκέπτες είναι μόνοι τους στα αυτοκίνητα και θα χρησιμοποιούν σκύλους για έλεγχο, ο οποίος θα διαρκεί παραπάνω από το συνηθισμένο.




Περισσότερα: iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου