Στη Νίκη Αλεξανδρίδου το στέμμα της Star GS Hellas 2019


Η βραδιά ήταν γλυκιά, ο χώρος υπέροχος και προϊδέαζαν για ένα show φαντασμαγορικό… Και σε κόντρα των αρχικών προβλημάτων που προέκυψαν (τρείς διακοπές ρεύματος!!!) ο μεγάλος διαγωνισμός ομορφιάς Star GS Hellas 2019 δικαίωσε τις προβλέψεις, με τη Νίκη ΑΛεξανδρίδου να φορά το στέμμα της Star του διαγωνισμού, την Αντριάνα Καγιά εκείνο της «Αφροδίτης της Μήλου 2019», η Ελπίδα Παζαράκου αναδείχθηκε «Miss GS Hellas 2019» και η Αναστασία Κουτέα «Miss Young GS Hellas 2019». Στους άντρες ο Ανδρέας Μποταΐτης αναδείχθηκε «Mr GS HELLAS 2019» και ο Φώτης Μετάς «Mr Young GS HELLAS 2019»…

Ο θορυβώδης εθνικός διαγωνισμός Ομορφιάς GS HELLAS 2019, για ένατη συνεχόμενη χρονιά με αδιάκοπη συνέχεια επί εννέα συναπτά έτη είναι γεγονός! Φέτος ο Θεσμός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε λάμψη και γόητρο …. Πιο φαντασμαγορικός από ποτέ , τα είχε όλα και δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από άλλους αντίστοιχους εθνικούς διαγωνισμούς ομορφιάς ανά την Υφήλιο. 


Ο λαμπερός Τελικός πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Αριάδνη- Anais club , στην Βαρυμπόμπη και άφησε άφωνους ακόμα και τους πιο δύσπιστους κριτές του!






Περισσότερα: topmodels

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου