Το Razer Phone 2 με Snapdragon 845 και 8GB RAM στο Geekbench


Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την επιβεβαίωση της Razer για την ανάπτυξη του Razer Phone 2 και το επόμενο gaming smartphone της εταιρείας εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench αποκαλύπτοντας μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών του.

Στα πλαίσια της οικονομικής αναφοράς της Razer, δεν αναφέρθηκε μόνο η ανάπτυξη του Razer Phone 2 αλλά και στη μεταφορά software και υπηρεσιών από την αγορά των προσωπικών υπολογιστών σε αυτήν των smartphone, σε μια κίνηση να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την επερχόμενη κυκλοφορία της συσκευής.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αποκαλύφθηκαν στο geekbench κάνουν λόγο για επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845 παρά τη φημολογία που υπήρχε πριν μερικές εβδομάδες ότι θα διαθέτει τον Snapdragon 855. Επίσης, ο Snapdragon 845 θα αποτελείται από τέσσερις πυρήνες Kryo 385 Gold στα 2.8GHz και τέσσερις Kryo 385 στα 1.77GHz, τα γραφικά θα τα διαχειρίζεται η Adreno 630 GPU, ενώ η μνήμη RAM φαίνεται να είναι στα 8GB, με το λειτουργικό σύστημα να είναι το Android 8.1 Oreo.




Περισσότερα: techblog
Φώτο: MSPoweruser

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου