Η εταιρεία πίσω από την κάμερα των 16 φακών αναπτύσσει smartphone με 5 έως 9 φακούς;


Μπορείτε να φανταστείτε ένα smartphone με εννέα κάμερες; Ακούγεται πραγματικά τρελό ωστόσο η Light, ο κατασκευαστής της φωτογραφικής μηχανής L16 με 16 συνολικά φακούς στην επιφάνειά της λέγεται ότι εργάζεται επάνω σε αντίστοιχα smartphones.

Συγκεκριμένα, πηγή από το Washington Post ισχυρίζεται ότι έχει δει live πρωτότυπα μοντέλα της εταιρείας να ενσωματώνουν από πέντε έως εννέα φακούς στην πίσω πλευρά. Ακούγεται εξωπραγματικό; Ναι, αν αναλογιστούμε ότι τρεις φακοί σε smartphone μάς φαινόντουσαν ήδη πολλοί…

Η Light, που συμπτωματικά έχει επενδυτή την Foxconn, το μεγαλύτερο προμηθευτή της Apple στην κατασκευή iPhone, ελπίζει να παρουσιάσει ένα smartphone με πολλαπλούς φακούς κάποια στιγμή μέσα στο έτος. Να σημειωθεί επίσης ότι η εταιρεία είναι εξοικειωμένη με το Android OS, λειτουργικό στο οποίο στηρίζεται και η L16.

Αν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ανησυχεί τους χρήστες είναι σίγουρα η τιμή του Light smartphone. H L16 camera κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 1.950 δολάρια, οπότε μπορείτε να φανταστείτε που θα κυμανθεί και ένα αντίστοιχο smartphone από την εν λόγω εταιρεία.

Αντ’ αυτού ωστόσο θα λάβετε ένα μοντέλο με κύρια φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 64MP, που θα συλλαμβάνει φωτογραφίες πολύ καλής ποιότητας όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός και θα προσφέρει βάθος πεδίου πολύ ανώτερου του bokeh εφέ που προσφέρει η πλειοψηφία των cameraphones της αγοράς.



Περισσότερα: phonearenatechblog

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου