Ο Άρης «παίρνει» τον Ματέο Γκαρσία


Ο Άρης βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία καθώς φέρεται να έχει βρει το σημείο τομής με τη Λας Πάλμας η οποία έχει τα δικαιώματά του.

Η πρόταση του Άρη στη Λας Πάλμας προβλέπει τον δανεισμό του 22χρονου Αργεντίνου αριστερού επιθετικού με οψιόν αγοράς. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γκαρσία θα είναι στον Άρη της επόμενης χρονιάς.

Με σημερινό δημοσίευμά της η «La Provincia» σημείωσε ότι ο Ματέο Γκαρσία ήταν στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών οι οποίοι υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις (ενόψει της έναρξης προετοιμασίας της Λας Πάλμας για την ερχόμενη σεζόν), τονίζοντας όμως ότι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι για τον Ματέο Γκαρσία έχει ξεκάθαρη άποψη τόσο ο Πάκο Ερέρα όσο και ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος - πέρυσι, στο διάστημα της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό - προσπάθησε και τότε να φέρει τον συγκεκριμένο αθλητή στην Ελλάδα για λογαριασμού του «τριφυλλιού».

Ο Γκαρσία την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλκοκρόν (Segunda Division) και μέτρησε 32 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα. Την περίοδο 2016-17 είχε βασικό ρόλο στη Λας Πάλμας με 23 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στη La Liga.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου