Συνελήφθη 55χρονη που είχε επιτεθεί σε 4 μωρά με τα νύχια της


Συνελήφθη η 55χρονη γυναίκα που προσήχθη χθες το απόγευμα από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου από άντρες του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας για επιθέσεις σε βάρος βρεφών και νηπίων και πρόκληση σωματικών βλαβών σε αυτά.

Η 55χρονη κάτοικος της περιοχής, που δείχνει να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά να μην έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν, δεν παραδέχτηκε τίποτα αλλά αναγνωρίστηκε από τρία άτομα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, έχει διαπράξει συνολικά τέσσερις τέτοιες επιθέσεις σε βάρος βρεφών και νηπίων μέσα στο χρονικό διάστημα ενός έτους. Επέλεγε πάντα χώρους και ώρες όπου υπήρχε συνωστισμός, όπως σε καταστήματα και στο εμπορικό κέντρο της περιοχής, πλησίαζε τους γονείς με τα καρότσια και την ώρα που δεν κοιτούσαν οι γονείς πλήγωνε τα βρέφη με τα νύχια της…

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι ενώ τα υπόλοιπα τρία έγιναν πρόσφατα και φάνηκε πως είχε σκοπό να κλιμακώσει τις επιθέσεις της αφού οι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν το εμπορικό κέντρο της περιοχής μετά από σχετικές καταγγελίες, την εντόπισαν και την προσήγαγαν.




Περισσότερα: news247

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου