Survivor 2 επεισόδιο 90: Αγώνας ασυλίας με μεγάλες εντάσεις - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση


Ενοχλημένοι φαίνονται ότι είναι ορισμένοι από την ομάδα των διάσημων με την Συμπεριφορά της Εύης στον προηγούμενο αγώνα όταν διέκοψε το παιχνίδι λόγο τραυματισμού και συνέχισε μετά από λίγο θεωρώντας το ένα είδος στρατηγικής. 

Έναν δυνατό αγώνα ασυλίας παρακολουθήσαμε στην συνέχεια, με τους μαχητές να κερδίζουν. Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα καθώς πάνω στην ένταση φαίνεται ότι οι παίκτες μεταξύ τους σπρώχτηκαν όσο ο Σάκης φώναζε να πάνε λίγο ποιο πίσω. Το θέμα πήρε διαστάσεις δείχνοντας ότι υπάρχει όντως κόντρα αλλά και μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις ομάδες.

Ακολούθησε ατομικός αγώνας ασυλίας. Ο Χάρης Γιακουμάτος απείχε κερδίζοντας την πρώτη ασυλία ως ο σημαντικότερος παίκτης της εβδομάδας, ενώ στο παιχνίδι την δεύτερη ασυλία κέρδισε ο Γιάννης Τσίλης.

Στο συμβούλιο για αρχή ο Σάκης ανακοίνωσε ότι η Εύη και ο Πάνος είναι οι δύο σημαντικότεροι παίκτες των μαχητών που την επόμενη μέρα θα φάνε χοιρινές μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο.  Σε μια μεγάλη ανακοίνωση προέβη στην συνέχεια ο Σάκης, λέγοντας πως οι δύο ομάδες στον επόμενο αγώνα διεκδικούν ταξίδι στο Μαϊάμι.

Υπήρξε ωστόσο για μια ακόμη φορά μια ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες σε σχέση με συμπεριφορές στο παιχνίδι ωστόσο ο Σάκης προχώρησε σχετικά γρήγορα στην ψηφοφορία. Από την κάλπη υποψήφια βγήκε η Βιργινία Δικαιούλια, ο Χάρης επέλεξε δεύτερο υποψήφιο τον Μιχάλη Μουρούτσο και ο Γιάννης Τσίλης επέλεξε την Μελίνα Μεταξά.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου