Σάλος για τον πρόεδρο των Φιλιππίνων που φίλησε στο στόμα μια άγνωστη γυναίκα


Το κοινό σε εκδήλωση στη Νότια Κορέα διασκέδασε με το περιστατικό, αλλά τα σχόλια που άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κατηγόρησαν τον Ντουτέρτε για ανήθικη συμπεριφορά, σεξισμό και παρενόχληση

Κύμα κριτικής και αποδοκιμασιών ξεσήκωσε ο πρόεδρος των Φιλιππινών, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, ο οποίος σε μια εκδήλωση φίλησε στο στόμα μια άγνωστη γυναίκα.

Το περιστατικό συνέβη σε μια εκδήλωση στη Σεούλ, όπου ο Ντουτέρτε απηύθυνε λόγο σε Φιλιππινέζους πολίτες που εργάζονται στο εξωτερικό. Ο Φιλιπινέζος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κάλεσε δύο συμπατριώτισσες του στη σκηνή, ώστε να παραλάβουν δωρεάν αντίτυπα από ένα βιβλίο.

Οι δύο γυναίκες ήταν εμφανώς ενθουσιασμένες για τη γνωριμία τους με τον πρόδερο της χώρας του, γεγονός που ο Ντουτέρτε φαίνεται να ενίσχυσε όταν αγκάλιασε τη μία γυναίκα, ενώ από τη δεύτερη ζήτησε να του δώσει ένα φιλί στα χείλη.

Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα με την «επιλαχούσα» του Ντουτέρτε να γελά νευρικά και εκείνον να προσπαθεί να την πείσει, ο Φιλιππινέζος πρόεδρων φίλησε τελικά την άγνωστη γυναίκα, την οποία στη συνέχεια αγκάλιασε πριν την αποχαιρετήσει.





Περισσότερα: protothema

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου