Η ASUS ανακοινώνει το ROG gaming smartphone με οθόνη 90Hz


Μετά την έντονη παρουσία της τα τελευταία χρόνια στα gaming PC's που διαθέτουν κορυφαίες επιδόσεις, η ASUS ανακοίνωσε σήμερα στην έκθεση Computex, το πρώτο της ROG smartphone, επιβεβαιώνοντας παλαιότερη διαρροή.

Με τη νέα τάση των gaming smartphones να είναι μια πραγματικότητα, το ASUS ROG smartphone έρχεται με αντίστοιχο σχεδιασμό με αυτόν που έχουμε συνηθίσει από τους gaming υπολογιστές, ο οποίος...τραβάει τα βλέμματα αλλά και αναλογία διαστάσεων 18:9. Στο εμπρόσθιο μέρος κυριαρχεί η οθόνη των 6 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση 2160 x 1080, ρυθμό ανανέωσης 90Hz αλλά και χρόνο απόκρισης 1ms. Η ASUS αναφέρει ότι η οθόνη του νέου της smartphone υποστηρίζει HDR και το 108.6% του χρωματικού εύρους DCI-P3. 

Αναμενόμενα για τις κορυφαίες επιδόσεις υπεύθυνο είναι το Snapdragon 845 SoC της Qualcomm, χρονισμένο έως τα 2,96GHz αντί των 2.8GHz που συναντάμε σε άλλα smartphones με το ίδιο chipset. Η μνήμη φτάνει τα 8GB ενώ για τον αποθηκευτικό χώρο υπάρχουν δύο επιλογές στα 128 και 512GB. Η ASUS έχει πάρει τα μέτρα της για την καλύτερη διάχυση της θερμότητας και την αποφυγή υπερθέρμανσης της συσκευής όταν αυτή "ζορίζεται" με απαιτητικά παιχνίδια αν και παρέχει ένα πρόσθετο περιφερειακό για καλύτερο τρόπο ψύξης.




Περισσότερα: insomnia

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου