Aυτή είναι η νέα BMW Σειρά 8


Η BMW δίνει στη δημοσιότητα τις επίσημες εικόνες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μεγάλου κουπέ μοντέλου της. Ας γνωρίσουμε τη νέα Σειρά 8.

Η Σειρά 8 τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της γερμανικής φίρμας, λανσάροντας ταυτόχρονα μια νέα και πιο δυναμική σχεδιαστική γλώσσα για την BMW.

Mε μήκος 4.843 χλστ. & μεταξόνιο 2.882 χλστ., η νέα 8άρα εντυπωσιάζει με την πληθωρική της εμφάνιση. Στο εμπρόσθιο μέρος συναντούμε μια μεγάλη μάσκα, το μυώδες καπό και τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα. Παράλληλα, τα «κοψίματα» στο κάτω μέρος των φτερών, η κεκλιμένη οροφή από Carbon, αλλά και πίσω μέρος με τα πολλά φουσκώματα συνθέτουν ένα από τα πιο σπορτιφ αμαξώματα που έχει παρουσιάσει η βαυαρική φίρμα στην ιστορία της.




Περισσότερα: protothema

About George Tservakis

2 σχόλια:

  1. Φαίνεται ότι έχετε πολύ έξυπνα μετατρέψει όλα τα αποκαλούμενα μειονεκτήματα m235i σε αρετές) ΑΛΛΑ είναι λογικό, ωστόσο, ελαφρώς βασισμένο. Δεν έχω τίποτα εναντίον της BMW και ακόμη και το γεγονός ότι είναι μια σπορ έκδοση του BMW Convertible και η αξία του σάς επιτρέπει να πιέζετε τα πάντα από το αυτοκίνητο που μπορείτε να πάρετε κατ 'αρχήν από την ακρίβεια του ελέγχου και να τελειώνετε με την ευχαρίστηση οδήγησης στην τάξη του. Ωστόσο, τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα άρχισαν αργότερα, πολύ περισσότερο από μισό χρόνο μετά την αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου. Ήταν το εξής: κατά τη διαδικασία της λειτουργίας δεν είναι τόσο εύκολο να το αποθηκεύσετε και αν σκοπεύετε να αγοράσετε ΔΕΝ ένα γνήσιο ανταλλακτικό, είναι πιθανότατα σπατάλη χρημάτων και σύντομα θα πρέπει να αγοράσετε αυτό το μέρος ξανά ... Τείνω να αγοράζω μόνο γνήσια ανταλλακτικά ... Και μόνο αξιόπιστος προμηθευτής https://www.antallaktikaexpert.gr/. Το όχημα είναι βασικά ισχυρό και αξιόπιστο, αλλά μόνο με σωστή συντήρηση. Έπρεπε να στείλω αυτοκίνητο στον μηχανικό για διαγνωστική κάθε 50.000 μίλια, αλλά ακόμα και όταν ταξίδευα σε πολύ μεγάλες αποστάσεις, ακόμα και σε άλλη χώρα, αισθάνθηκα άνετα και σίγουροι στο δρόμο. Έτσι, η κριτική σας είναι αρκετά δίκαιη ... ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή