Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών: Ιούνιος 2018


Το καλοκαίρι έφτασε και στις νέες κυκλοφορίες Ιουνίου, τα games που ξεχωρίζουν είναι ελάχιστα. Σίγουρα όμως οι fans των Racing θα ευχαριστηθείτε νέους τίτλους.

Ξεκινάμε με το ONRUSH, ένα Vehicular Combat Racing. Οι οπαδοί των μηχανών θα απολαύσουν δύο νέα games από την Milestone, το MotoGP 18 και το MXGP Pro. Μέχρι και...ποδηλασία έχει ο μήνας με το Tour de France 2018. Ο μήνας κλείνει με το The Crew 2 της Ubisoft που περιλαμβάνει ακόμα και μεταμορφώσεις οχημάτων. Το μενού έχει πέντε Racing σε ένα μήνα και ο αριθμός αυτός αποτελεί σίγουρα νέο ρεκόρ. Όλα αυτά την στιγμή που αμφιβάλλουμε αν έχετε προλάβει να δείτε τα εξαιρετικά Project Cars 2, Gran Turismo Sport και Forza Motorsport 7 που βγήκαν επίσης μαζεμένα το φθινόπωρο.

Αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε μια προσπάθεια ελληνικής εταιρείας ανάπτυξης. Το Crying is not Enough είναι ένα Survival Horror που κυκλοφόρησε στις 8 Ιουνίου για PC και μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2018 για PS4 και Xbox One. Δυστυχώς δεν το συμπεριλάβαμε στο βίντεο νέων κυκλοφοριών, το οποίο γυρίστηκε μία ημέρα πριν από την ανακοίνωση, ωστόσο θα του ρίξουμε μια ματιά.

Ξεχωρίζει η κυκλοφορία του Jurassic World Evolution στο οποίο θα χτίσετε theme parks με δεινοσαύρους. Από τα υπόλοιπα games  ξεχωρίζουν ελάχιστα, όπως το The Lost Child, από τον δημιουργό/artist του El Shaddai αλλά και artist της Amateratsu από το Okami.



Ποιο αναλυτικά:  gameworld

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου