Survivor 2 επεισόδιο 75: Αγώνας ασυλίας - Εκρηκτικό συμβούλιο - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση


Έναν δυνατό αγώνα ασυλίας παρακολουθήσαμε στο καινούριο επεισόδιο με τις νέες ομάδες να τα δίνουν όλα. Το παιχνίδι που για μια ακόμη φορά ήταν ντέρμπι, τελικά το έχασαν οι διάσημοι οι οποίοι είχαν την απώλεια της Βιργινίας που είχε έναν επικίνδυνο τραυματισμό.

Ακολούθησε ο ατομικός αγώνας ασυλίας όπου απείχε η Κατερίνα Δαλάκα λόγο των καλύτερων επιδόσεων της εβδομάδας που τις χάρισαν το πρώτο τοτέμ της ασυλίας.  Νικήτρια στο αγώνισμα ήταν η Μελίνα η οποία πήρε την δεύτερη ασυλία.

Τέλος είδαμε το συμβούλιο όπου είδαμε και την Βιργινία που είχε επιστρέψει από την κλινική ευτυχώς χωρίς μεγάλο πρόβλημα. Ο Σάκης στην αρχή ανακοίνωσε τους δύο παίκτες των μαχητών που ήταν οι καλύτεροι της εβδομάδας που πέρασε. Αυτοί ήταν ο Νικόλας και η Εύη οι οποίοι θα απολαύσουν μελιτζάνες γεμιστές με κιμά.

Στην συνέχεια είδαμε έναν διάλογο ανάμεσα στους παίκτες και τον παρουσιαστή με θέμα την αλλαγή της συμπεριφοράς μετά την αλλαγή στις ομάδες, μια αλλαγή που φαίνεται πως επηρέασε πολλούς παίκτες και φαίνεται πως έχει αρχίσει να δημιουργεί εντάσεις κυρίως ανάμεσα στους παλιούς μαχητές. Οι έντονες αντιδράσεις στα αγωνίσματα αλλά και οι αδιαφορία ορισμένων παικτών για πρώην συμπαίκτες τους έχει αρχίσει να πυροδοτεί εντάσεις οι οποίες δεν φαίνεται ότι θα σταματήσουν. 

Τέλος είδαμε την ψηφοφορία από την οποία πρώτος υποψήφιος ήταν ο Κωνσταντίνος, η Κατερίνα έδωσε δεύτερη υποψήφια την Βιργινία  και η Μελίνα τρίτο υποψήφιο τον Χάρη. 



About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου