Η selfie του τρόμου δευτερόλεπτα πριν την κατάρρευση της γέφυρας


Η selfie που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή στις τέσσερις κοπέλες θα τις ακολουθεί σαν εφιάλτης για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Tα χαμόγελα στα χείλη των τεσσάρων κοριτσιών πάγωσαν απότομα λίγα δευτερόλεπτα μετά την λήψη της φωτογραφίας, που παραλίγο να ήταν κι η τελευταία τους.

Οι τέσσερις φίλες βρισκόντουσαν πάνω στην πέτρινη γέφυρα σε ύψος περίπου 10 μέτρων από το έδαφος, βγάζοντας φωτογραφίες την φανταστική θέα που τους προσέφερε το σημείο, όμως λίγο αργότερα έγιναν πρωταγωνίστριες σε μία παρολίγο μοιραία υπόθεση, καθώς η γέφυρα κατέρρευσε, παρασύροντάς τις κοπέλες στο ποτάμι που βρισκόταν από κάτω.

Από την πτώση οι δύο από τις τέσσερις έφεραν συντριπτικά κατάγματα στα πόδια, χωρίς όμως να κινδυνεύσουν περισσότερο, ενώ οι άλλες δύο έφεραν μικρές κακώσεις στα κάτω άκρα και στα χέρια τους.

Η εν λόγω γέφυρα βρίσκεται στην περιοχή Castelo do Piaui στην βορειοανατολική Βραζιλία, ενώ η σιδηροδρομική γραμμή που περνάει πάνω από τον ποταμό Cais αποτελεί κομβικής σημασίας οδό τροφοδοσίας της περιοχής. Αρχικά, υπήρξαν αναφορές για περισσότερα θύματα από την κατάρρευση της γέφυρας, όμως οι έρευνες των τοπικών αρχών δεν επιβεβαίωσαν τις υποψίες.


Πηγή: gazzetta
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου