Κυριάκος: «Δεν έγινε επίσημη απονομή στην καλύτερη ομάδα»


Ακόμη μια αιχμηρή τοποθέτηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά.

«Μπορεί να χρειαστούν πάνω από 2 φιέστες και δεκάδες συνεντεύξεις για να πείσουν κάποιοι κυρίως τον εαυτό τους πως δεν έγιναν κοινοί κλεπταποδόχοι...», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Τελείωσε ένα πρωτάθλημα που στην ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα, βάσει εμφανίσεων, αποτελεσμάτων, στην ομάδα που πέτυχε τα περισσότερα... έγκυρα και κανονικά γκολ, δεν έγινε επίσημη απονομή.Αλλά έγινε η σημαντικότερη απονομή, η απονομή της πλήρους αποδοχής και αγάπης της Τούμπας. Οι αποδείξεις για την καλύτερη ομάδα δόθηκαν σε 29 αγώνες και ακόμη και με έναν λιγότερο, ήμασταν καλύτεροι απ' όλους τους υπόλοιπους.

Μπορεί να χρειαστούν πάνω από 2 φιέστες και δεκάδες συνεντεύξεις για να πείσουν κάποιοι κυρίως τον εαυτό τους πως δεν έγιναν κοινοί κλεπταποδόχοι... Ίσως και να το καταφέρουν.

Η αλήθεια όμως γράφει μέσα μας. Και μπορεί να κοροϊδεύεις λίγους για πάντα, ή όλους για λίγο, αλλά ποτέ όλους για πάντα.

Με σεβασμό και πίστη πάμε να διεκδικήσουμε έναν ακόμη ανδρικό τίτλο, μέσα στα γήπεδα. Αλλά όχι να αποδείξουμε τίποτα σε κάποιον. Αυτό το κάνουμε μήνες τώρα, κόντρα σε όλους.

Ο τελικός είναι ευθύνη όλων μας να κυλήσει ομαλά και να τον κερδίσει αυτός που το αξίζει περισσότερο μετά από 90 λεπτά καθαρής ποδοσφαιρικής μάχης.

Η ένταση που έχει προκληθεί έντεχνα σε δικαστικές αίθουσες και στρατευμένα μπλογκ, για να μπει ο ΠΑΟΚ στα κόκκινα και στο τέλος να την πληρώσει μόνο αυτός, δεν θα ακουμπήσει ούτε την ομάδα, ούτε τον κόσμο.

Για εμάς το μέλλον είναι ευοίωνο, δεν θα το υπονομεύσουμε μόνοι μας. Η συλλογή κανονικών τίτλων έχει ξεκινήσει στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη και καμία ευκαιρία δεν είναι η τελευταία».


Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου