Είναι γεγονός! Επιστρέφει ο Ράμπο


Όλοι λαχταρούν να ξαναδούν για μια τελευταία φορά τον βετεράνο Τζον Ράμπο να κάνει τα δικά του και αυτή τη φορά μπορεί να τα βάλει μάλιστα με τα μεξικάνικα καρτέλ.

Ο 71χρονος ηθοποιός μπορεί λοιπόν να ξαναζωστεί τις σφαίρες και να κάνει τελικά το «Rambo 5», όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Deadline, παραθέτοντας το πρόγραμμα της Millennium Pictures που φημολογείται πως όρισε ήδη ημερομηνία για τα γυρίσματα του Σεπτεμβρίου.

Ο Sly θα ξαναγράψει το σενάριο και θα πρωταγωνιστήσει, όπως όλα δείχνουν, καθώς έχει τη συνήθεια να επιστρέφει στους πιο πετυχημένους χαρακτήρες του κάθε τόσο.

Ο γνωστός παραγωγός Avi Lerner έχει ήδη συνδεθεί με την παραγωγή και από τις δικές του δηλώσεις δεν αποκλείεται ο Σταλόνε να υπογράψει και τη σκηνοθεσία του πέμπτου επεισοδίου του Ράμπο του, όπου η εγγονή του βετεράνου αρπάζεται από βαρόνους των μεξικάνικων καρτέλ για να πουληθεί ως σκλάβα του σεξ. Ο Sly θα ξαναπάρει το μαχαίρι του για να τη βρει, αφήνοντας το ράντσο του στην Αριζόνα.

Το Screen Daily αποκάλυψε μάλιστα κατά αποκλειστικότητα την υπόθεση, λέγοντάς μας πως ο βετεράνος δεν ξεπέρασε ποτέ το μετα-τραυματικό του στρες. Ο ίδιος ο Σταλόνε δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, παλιότερα πάντως είχε πει στο Variety: «Η καρδιά θέλει, αλλά το σώμα λέει ‘‘μείνε σπίτι’’». Και μετά πήγε και έκανε το (τέταρτο) Ράμπο του 2008!




Πηγή: newsbeast
Φώτο: Clickatlife

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου