Ο Αραούχο θα παίζει του χρόνου στη Λας Πάλμας, περιμένουμε την ΑΕΚ για Λιβάια


Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ βάζει οριστικά τέλος στο θέμα του Σέρχιο Αραούχο, τονίζοντας πως δεν είναι προς πώληση, ενώ προσθέτει πως περιμένει την ΑΕΚ να ενεργοποιήσει την οψιόν του Μάρκο Λιβάια.

Ο Σέρχιο Αραούχο με δηλώσεις του στα Κανάρια νησιά κατά την επιστροφή του εκεί ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε την επόμενη σεζόν να παίξει στη Λας Πάλμας και να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στην Primera Division μετά τον φετινό υποβιβασμό της.

Ο Αργεντινός άσος μαζί με τον Μάρκο Λιβάια ήταν οι δύο δανεικοί παίκτες που είχε η ΑΕΚ από τον σύλλογο των Καναρίων Νήσων και φυσικά η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα ήθελε να τους διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν αφού συνέβαλλαν σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναφορικά με τον Μάρκο Λιβάια τα πράγματα είναι εύκολα καθώς η ΑΕΚ χρειάζεται να ενεργοποιήσει απλά την οψιόν που έχει στο ποσό του 1.8 εκατ. ευρώ. Του Αραούχο ωστόσο ήταν μια περίπτωση έτσι κι αλλιώς δύσκολη, ανεξάρτητα από τις σημερινές δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, καθώς και ενδιαφέρον άλλων ομάδων υπήρχε και η Λας Πάλμας δεν θα ήταν εύκολη στις διαπραγματεύσεις.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου