Μαρτίνς: «Εναν Ολυμπιακό ελκυστικό με ταυτότητα»


Ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει πως το σημαντικότερο είναι να βρει η ομάδα και πάλι τη φιλοσοφία της.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και δήλωσε πως θέλει να φτιάξει μια ομάδα με προσωπικότητα, με ταυτότητα, που θα παίζει επιθετικά και θα παίρνει αποτελέσματα.

Δήλωσε, επίσης, ότι θέλει φτιάξει έναν Ολυμπιακό ελκυστικό, ενώ τόνισε πως στο υπάρχον ρόστερ υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες.

Όσο για τους παίκτες που θα δει για να δώσει ευκαιρία, αναφέρθηκε στους Σιώπη, Σάλιακα, Τσιμίκα, Μάνο και Μανθάτη.

Δήλωσε ότι δεν νιώθει πίεση και τόνισε έτοιμος για την κατάκτηση του τίτλου. 

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του:

«Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Για εμένα είναι τιμή να εκπροσωπώ τον πιο μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να συνεχίσουμε με έναν νέο κύκλο με την πορεία αλλά φυσικά διατηρώντας το μέγεθος του συλλόγο», είπε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε αναφερόμενος στην ποιότητα του ρόστερ:

«Η ποιότητα και το ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η υποχρέωση που έχουμε πάντα απέναντι από τους φιλάθλους μας. Και τις φορές που δεν θα πηγαίνουμε καλά να παίζουμε με την ψυχή μας».

Για το πότε έγινε η πρώτη επαφή να αναλάβει και τις τόσες αλλαγές: «Η πρώτη επαφή έγινε με τον Καρεμπέ. Τον Κριστιάν. Η πρώτη επαφή έγινε πριν από έναν χρόνο. Από τότε υπήρχε. Είναι λογικό μετά από χρονιές λιγότερο πετυχημένες να πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές. Θα κοιτάξουμε να γίνουν οι αλλαγές που χρειάζονται. Οχι τόσο ριζικές. Να ξαναγίνει πρωταθλητής».

Για το εάν έχει μιλήσει με συμπατριώτες του προπονητές: «Δεν είχα κουβέντα με κανέναν. Είχα την ευκαιρία να δω το ρόστερ και να κάνω δικές μου εκτιμήσεις επί του παρόντος. Εάν μιλούσα θα ήταν για άλλες εποχές».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου και το πως σκέφτεται για το στιλ ποδοσφαίρου της ομάδας: «Γνωρίζω πολύ καλά την φιλοσοφία του συλλόγου. Το τι περιμένουν οι φίλαθλοι. Πιστεύω ότι φέτος χάθηκε η φιλοσοφία αυτή. Να παίζουμε με δύναμη, με την ψυχή μας και με πάθος και να παίζουμε αυτό που απαιτεί και ο κόσμος από εμάς. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δυνατούς αντιπάλους. Είμαι έτοιμος και ξέρω το τι να περιμένω».

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου