Μεγάλα προβλήματα σε όλη την Ελλάδα από τη συνεχόμενη βροχόπτωση


Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική στην Αττική την Κυριακή μετά την συνεχόμενη βροχόπτωση ενώ και σήμερα εντοπίζονται προβλήματα σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής παρενέβησαν μεταξύ άλλων στις οδούς Πατησίων, Μιχαήλ Βόδα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Ιουλιανού και στην Ακαδημία Πλάτωνος. 

Παράλληλα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκού – Ξάνθης στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το γήπεδο του Παναθηναϊκού μετατράπηκε σε... λίμνη.

Πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται σε περιοχές της Ηλείας, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην εθνική οδό Πύργου-Τρίπολης, στο ύψος της διασταύρωσης του Στρεφίου και στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της κοινότητας Καλλίκωμο.

Στην Κρήτη βρέχει ασταμάτητα από το πρωί δημιουργώντας προβλήματα και στον οδικό άξονα και στους κτηνοτρόφους και τους γεωργούς.



Περισσότερα: protothema, ΑΠΕ-ΜΠΕ 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου