Επιστρέφει το «Κάψε το σενάριο» με τρεις από τους 5 πρωταγωνιστές! Ποιους άφησαν απ’ έξω;


Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια το Κάψε το Σενάριο επιστρέφει με νέα επεισόδια! Η κωμική εκπομπή του Mega με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Λάμπρο Φισφή, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιώργο Βαγιατά και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, με τους αστείους και έξυπνους διαλόγους της. Αυτή την φορά, όμως, επιστρέφει με τρεις από τους πέντε πρωταγωνιστές, καθώς εκτός μένουν η Ιωάννα και ο Γιώργος.

Όπως ήταν επόμενο, η ταλαντούχα ηθοποιός δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στην αναβίωση της σειράς, καθώς έχει μετακομίσει μόνιμα στο Los Angeles, για να κυνηγήσει το όνειρό της στην υποκριτική. Από την άλλη, ο Γιώργος Βαγιατάς, με ανάρτησή του στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πώς όχι μόνο δεν του έγινε πρόταση να λάβει μέρος, αλλά δεν ενημερώθηκε καν ότι θα γίνουν νέα γυρίσματα. Μάλιστα, το έμαθε από τις αναρτήσεις των υπόλοιπων πρωταγωνιστών στα social media. Μπορεί, ο γνωστός κωμικός να μας έχει συνηθίσει σε αστείες αναρτήσεις, αλλά φαίνεται πως το γεγονός ότι τον άφησαν απ’ έξω τον ενόχλησε αρκετά.

“Τις τελευταίες μέρες μου στέλνουν πάρα πολλοί και με ρωτάνε,για την «ανάσταση του Κάψε το Σενάριο». Με ρωτάνε λεπτομέρειες και κυρίως με ρωτάνε γιατί δεν συμμετέχω. Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως το έμαθα όπως οι περισσότεροι από τα ποστ των παιδιών. Δεν είχα καμιά ενημέρωση για την αναβίωση του. Από αυτά τα ποστ κατάλαβα πως τα νέα επεισόδια θα έχουν ως μέλη της ομάδας μόνο τον Λάμπρο, τον Δημήτρη και τον Ζήση. Προφανώς το σοκ μου ήταν αρκετά μεγάλο, όχι μόνο για το ότι δεν θα συμμετέχω,αλλά και γιατί δεν με ενημέρωσαν. Προσπάθησα να μάθω το γιατί και η μοναδική απάντηση που πήρα ήταν πως «κανείς τους δεν θέλει να συνεργάζεται μαζί μου».
Περισσότερα: lamiareport
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου