13χρονος ξύπνησε λίγες ώρες πριν τον αποσυνδέσουν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής


Οι γονείς του Trenton McKinley είχαν υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα για να δωρίσουν τα όργανα του 13χρονου γιου τους που έπασχε από σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα.   

Ο γιος τους είχε τραυματιστεί σε τροχαίο. Το όχημα στο οποίο επέβαινε αναποδογύρισε και έκτοτε νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. 

«Χτύπησα στο κράσπεδο και το ρυμουλκούμενο προσγειώθηκε πάνω από το κεφάλι μου. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα» είναι τα πρώτα λόγια του 13χρονου από την Αλαμπάμα. 

Ξύπνησε μια μέρα πριν τον αποσυνδέσουν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής. Οι γιατροί τους είχαν πει ότι ο γιος τους δεν θα ήταν πια φυσιολογικός.   

Θέλημα Θεού για τον 13χρονο 

«Το μόνο που είδα ήταν ένα φορείο με τα πόδια του να κρέμονται. Ήταν νεκρός για 15 λεπτά» δήλωσε η μητέρα του Jennifer Reindl. «Όταν επανήλθε στη ζωή μου είπαν ότι δεν θα ήταν ποτέ πάλι φυσιολογικός. Μου είπαν ότι τα προβλήματα οξείδωσης στον εγκέφαλό του ήταν τόσο άσχημα που ακόμα και αν τα κατάφερνε θα ήταν φυτό». 

Ο Trenton μόλις που ανέπνεε τις μέρες μετά το σοβαρό τροχαίο. Η μητέρα του τότε πήρε τη δύσκολη απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του. «Πέντε παιδιά χρειάζονταν τα όργανα. Ήταν άδικο να προσπαθούμε να τον επαναφέρουμε γιατί κατέστρεφε τα όργανά του ακόμα περισσότερο». Ο 13χρονος άρχισε να εμφανίζει σημάδια εγκεφαλικής δραστηριότητας και κίνησης μια μέρα πριν οι γιατροί τον αποσυνδέσουν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής. 

Ξεκίνησε να αναπνέει μόνος του και στα τέλη Μαρτίου ξύπνησε και μπορούσε να σχηματίζει πλήρεις προτάσεις. Ο Trenton έχει μακρύ δρόμο για πλήρη ανάκαμψη και έχει ήδη χειρουργηθεί τρεις φορές στον εγκέφαλο. Θα χρειαστεί ένα ακόμα χειρουργείο. «Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από τον Θεό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ακόμα και οι γιατροί το είπαν»δήλωσε ο 13χρονος.





Πηγή: aerikes-epoxes

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου