Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 115-85


Ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην ΑΕΚ την οποία... προσγείωσε απότομα (115-85) μετά την κατάκτηση του BCL ενώ ταυτόχρονα διατήρησε και το αήττητο 25/25 στο πρωτάθλημα της Basket League μία αγωνιστική πριν από το τέλος.

Από τη μία οι πανηγυρισμοί στις τάξεις της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League δεν είχαν κοπάσει! Από την άλλη μπορεί να υπήρχε η πικρία για τον αποκλεισμό από το Final 4 ωστόσο υπάρχει παράλληλα και η μεγάλη «δίψα» για την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μπορεί τα πάντα να κρίνονται στους τελικούς, παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους ενόψει των playoffs! Όχι μόνο επικράτησαν απέναντι στην ΑΕΚ την οποία και «προσγείωσαν» απότομα στην ελληνική πραγματικότητα, αλλά έκαναν και πραγματική επίδειξη δύναμης, κάτι που φαίνεται και από το τελικό σκορ (115-85).

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους ήταν εκείνος που ξεχώρισε περισσότερο όταν άνοιξε τελείως η διαφορά στο σκορ (17π., 6ασ.) την ώρα που ο Λοτζέσκι (15π.) είχε 6/6 δίποντα, ο Γκιστ (14π.) 6/7 σουτ, και ο Μήτογλου 12 πόντους και 7 ριμπάουντ. Συνολικά τα ποσοστά ήταν εξαιρετικά για τους «πράσινους» οι οποίοι είχαν 65% στα δίποντα (36/55) και 58% στα τρίποντα (10/17). Την ίδια ώρα η ΑΕΚ είχε μόλις 5/16 σουτ έξω από τα 6.75 μέτρα.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου