Από 10/05/18 στους κινηματογράφους


Αν και οι Εκδικητές συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρων του κοινού, εν τούτης έχουν έρθει πολλές νέες επιλογές για όλες τις ηλικίες

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:

Happy Birthday


Περίληψη
Ο Γιώργος (Δημήτρης Ήμελλος) με την ανησυχία του πατέρα που θέλει να προστατέψει την κόρη του - έγινε αστυνομικός. Η Μαργαρίτα (Νεφέλη Κουρή) που βλέπει τον κόσμο μόνο με τις απόλυτες αλήθειες της ηλικίας της, παλεύει να κατανοήσει την ιδέα πως μπορεί την ίδια στιγμή ο Γιώργος, να είναι και ο πατέρας της και ένας αστυνομικός που καταστέλλει με βία τους διαδηλωτές στους δρόμους της Αθήνας. Παρατηρώντας την ιδιαίτερη σχέση του Γιώργου και της Μαργαρίτας βλέπουμε δύσκολες αλλά και κωμικές στιγμές, με πολύπλοκα συναισθήματα που πάνω από όλα εκφράζουν την ανθρώπινη διάσταση της ιστορίας μας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Ηθοποιοί: Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Ήμελλος, Μυρτώ Αλικάκη, Βασίλης Μαγουλιώτης
Διάρκεια: 87 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Το Κουκλόσπιτο Του Τρόμου



Περίληψη
Μια μητέρα και οι δύο κόρες της κληρονομούν το σπίτι της θείας τους. Το πρώτο τους βράδυ εκεί η μητέρα θα αναγκαστεί να προστατεύσει τις κόρες της από δολοφονικούς εισβολείς. Δεκαέξι χρόνια μετά οι δύο αδερφές θα επιστρέψουν στο σπίτι και τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται περίεργα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Πασκάλ Λογκιέ
Ηθοποιοί: Κρίσταλ Ριντ, Αναστάζια Φίλιπς, Μιλέν Φάρμερ
Διάρκεια: 91 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Κοκομπλόκο



Περίληψη
Πόσες κωμωδίες έχουν γυριστεί για τον χορό αποφοίτησης; Και σε πόσες από αυτές πρωταγωνιστούσαν κορίτσια που σκοπό τους έχουν να χάσουν την παρθενία τους; αν απαντήσατε πολλές και καμία τότε θα παρακολουθήσετε την κατάλληλη κωμωδία καταστάσεων ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ! Όταν τρεις γονείς, κατά λάθος, διαβάζουν τα μηνύματα που ανταλλάσσουν τα κορίτσια τους μεταξύ τους αναφορικά με την πρόθεσή τους να γίνουν γυναίκες στο χορό αποφοίτησης αρχίζει ένα κυνήγι να τις προλάβουν προτού… γίνει το κακό.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κέι Κάνον
Ηθοποιοί: Λέσλι Μαν, Τζον Σίνα, Κάθριν Νιούτον, Άικ Μπάρινχολτζ
Διάρκεια: 102 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Βηρυτός


Περίληψη
Δύο μυστικοί πράκτορες της CIA (Rosamund Pike, Dean Norris) αναθέτουν στον Mason Skiles (Jon Hamm), έναν πρώην Αμερικανό διπλωμάτη, να επιστρέψει στον Λίβανο μετά από δέκα χρόνια, για να διαπραγματευτεί τη ζωή ενός φίλου του. Τίποτα δεν είναι όπως το θυμόταν και εκτός από τα φαντάσματα του παρελθόντος, ο Mason βρίσκεται αντιμέτωπος με αποκαλύψεις που αφορούν τις προθέσεις του ισραηλινού στρατού, επικεφαλής Αμερικανών πολιτικών, της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και διεφθαρμένων γραφειοκρατών.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μπραντ Άντερσον
Ηθοποιοί: Τζον Χαμ, Ρόζαμουντ Πάικ, Ντιν Νόρις, Μαρκ Πελεγκρίνο, Λάρι Πάιν, Σέι Γουίγκαμ, Αλόν Αμπούτμπουλ, Ιντίρ Σεντέρ, Τζόναθαν Κόυιν
Διάρκεια: 109 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Ένας Σκίουρος Σούπερ-ήρωας 2



Περίληψη
Ο σκίουρος Σέρλι και η παρέα του επιστρέφουν! Για άλλη μία φορά, βρισκόμαστε στην Όουκταουν, όπου ο μοχθηρός δήμαρχος έχει αποφασίσει να γκρεμίσει το πάρκο Liberty και στη θέση του να χτίσει ένα επικίνδυνο λούνα παρκ. Ο Σέρλι και η ετερόκλητη ομάδα φίλων του συμμαχούν για να σώσουν το σπίτι τους, να κατατροπώσουν τον δήμαρχο και να ανακαταλάβουν το πάρκο.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Καλ Μπρούνκερ
Σκηνοθεσία (ελλην.): Φώτης Πετρίδης
Ηθοποιοί: Γουίλ Αρνέτ, Μάγια Ρούντολφ, Τζάκι Τσαν, Κάθριν Χέιγκλ
Ηθοποιοί (φωνές): Θανάσης Κουρλαμπάς, Άννα Κουτσαφτίκη, Άντρια Ράπτη, Βασίλης Μήλιος, Σταύρος Σιούλης, Φώτης Πετρίδης, Δημήτρης Μακαλιάς
Διάρκεια: 91 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου