Ιντερ - Σασουόλο 1-2


Η Σασουόλο έκανε απίστευτο διπλό στο Μιλάνο (2-1), σόκαρε την Ιντερ και ουσιαστικά έδωσε το... σεντόνι στη Λάτσιο! Αποδοκιμασίες για τους «Νερατζούρι» που έχασαν τα... άχαστα. 

Aπίθανα πράγματα στο «Μεάτσα», η Ιντερ... αυτοκτόνησε και ουσιαστικά έχασε το σεντόνι! Ηττα - σοκ 2-1 από τη Σασουόλο, παρέμεινε στο -2 από τη Λάτσιο και με νίκη των Λατσιάλι το 4ο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ πάει στη Ρώμη! Οι «Νερατζούρι» έχασαν τα... άχαστα, ο Κονσίλι έπιασε τα... πάντα και οι οπαδοί της Ιντερ αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα τους και αποχώρησαν πριν το τελευταίο σφύριγμα! Ο Πολιτάνο άνοιξε το σκορ, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά ο γκολκίπερ της Σασουόλο ήταν εξαιρετικός στις προσπάθειες των Ικάρντι, Καντρέβα. Ο αρχηγός της Ιντερ... πανηγύρισε στο 42', αλλά για λίγο, αφού το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Το δεύτερο σοκ για τους «Νερατζούρι» ήρθε στο 72' με σουτάρα του Μπεράρντι. Ο Ραφίνια με ιδανικό σουτ μείωσε σε 2-1 στο 80', πίεσε ασφυκτικά, αλλά ο Κονσίλι νίκησε τον Ικάρντι ακόμα δυο φορές!

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια (77' Βαλέρο), Ντ'Αμπρόσιο, Κανσελο, Σκρινιαρ, Πέρισιτς, Καντρέβα (58' Καραμό), Βετσίνο (71' Μαρτινς), Μπρόζοβιτς, Ραφίνια, Ικάρντι

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου