Survivor 2 επεισόδιο 57: Απίστευτοι αγώνες - Αμερική με παίκτη έκπληξη


Απίστευτους αγώνες είδαμε και σήμερα στο αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης. Ποιο συγκεκριμένα στην αρχή οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο της άνεσης το οποίο περιελάμβανε και πλυντήριο αλλά και σκόνη. Τελικοί νικητές ήταν οι διάσημοι για μια ακόμη φορά.

Στην συνέχεια είδαμε ένα αγώνισμα που δεν ήταν στίβος αλλά ένας λαβύρινθος όπου τον χειρίζονταν με τα χέρια ώστε να καταφέρουν να οδηγήσουν δυο μπαλάκια σε δύο από τις τρεις υποδοχές στην έξοδο του λαβύρινθου. έπαθλο του παιχνιδιού ήταν δύο λαχματζούν με συνοδεία γιαουρτιού και σαλάτα. Ύστερα από καιρό κατάφεραν οι μαχητές να κερδίσουν έπαθλο φαγητού.

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους μαχητές καθώς έπρεπε οι διάσημοι να επιλέξουν έναν μαχητή για να πάρει την θέση του Νάσου ο οποίος λόγο τραυματισμού δεν θα μπορούσε να πάει στο ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά από μια μίνι σύσκεψη αποφάσισαν να πάρουν τον Νικόλα Αγόρου. Στην παραλία των μαχητών έφτασε το μήνυμα με τον Νικόλα να μένει άφωνος στο άκουσμα του νέου.

Τέλος είδαμε το μεγάλο ταξίδι των διάσημων και του Νικόλα στις Ηνωμένες πολιτείες, την βόλτα τους, το απίστευτο φαγητό αλλά και τον απίστευτο σεφ και την εμπειρία τους στον αγώνα NBA που θα τους μείνει αξέχαστος. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου