Eurovision 2018: Η απίστευτη ομοιότητα φαβορί του φετινού διαγωνισμού με την Σοφία Βογιατζάκη

 
Έχουν περάσει 40 χρόνια από την πρώτη νίκη του Ισραήλ στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και ακριβώς 20 χρόνια από την τελευταία νίκη της χώρας με την Dana International και το τραγούδι "Diva". 

Τον περασμένο μήνα παρουσιάστηκε το τραγούδι και το βίντεο κλιπ της φετινής συμμετοχής του Ισραήλ με ερμηνεύτρια τη Netta, η οποία  θα επιχειρήσει να φέρει για τέταρτη συνεχόμενη φορά το Ισραήλ στον τελικό του διαγωνισμού.

Το τραγούδι έχει τον τίτλο "Toy" και το υπογράφει ο Doron Medalie, γνωστός στην Ελλάδα από το cover της Ελένης Φουρέιρα του "Στο Θεό με πάει" και το "Τι κοιτάς", το οποίο αρχικά προοριζόταν για τη Eurovision, επίσης με την ίδια τραγουδίστρια.

Οι στίχοι του είναι κυρίως στα αγγλικά, με ορισμένες φράσεις στα εβραϊκά. 

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους δημιουργούς του τραγουδιού, η φετινή συμμετοχή του Ισραήλ είναι ένας ύμνος ενδυνάμωσης για όλες τις γυναίκες, εμπνευσμένη από τα κινήματα Time’s Up και #MeToo, ενώ η Netta με τη σειρά της, τις καλεί να ενώσουν τις φωνές τους λέγοντας πως "δεν είναι μαριονέτες κανενός".


Τα γραφεία στοιχημάτων, μέσα σε λίγες ώρες, εκτόξευσαν το τραγούδι στην πρώτη θέση των προγνωστικών για το βραβείο της φετινής Eurovision.

Αυτό που προκαλεί, ωστόσο, εντύπωση στο ελληνικό κοινό είναι η απίστευτη ομοιότητα της τραγουδίστριας με την Ελληνίδα ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη.






Πηγή: fthis

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου