Λουτσέσκου: «Γιορτάζουν το ό,τι το έκλεψαν;»


Ακόμα ένα ξέσπασμα του Ραζβάν Λουτέσκου με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να αναρωτιέται γιατί πανηγυρίζουν στην ΑΕΚ αφού το έχουν... κλέψει το πρωτάθλημα.


Για... κλεμμένο πρωτάθλημα έκανε μεταξύ άλλων λόγο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Αρχικά ο έμπειρος προπονητής ανέφερε μετά τον αγώνα με την Ξάνθη:

Για το αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει αλλαγή στην πρωτόδικη απόφαση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ: «Γιορτάζουν τι; Το ότι έκλεψαν; Έχουμε 64 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γιορτάζουν όταν έχουν κλέψει κάτι. Για εμένα είναι απίστευτο, αλλά για εμένα ξανά η πρώτη ομάδα στην βαθμολογία είναι ο ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε επί του θέματος.

Είναι απίστευτο, το ότι μια ομάδα σαν την δικιά μας να παίζει 10 παιχνίδια χωρίς φιλάθλους και να τα κερδίζει και τα δέκα. Είναι μια τρελή κατάσταση αυτή και ξανά θα πρέπει να σας πω ότι αυτές οι δύο αποφάσεις, μετά τον Ολυμπιακό και μετά την ΑΕΚ, ήταν αποφάσεις εντελώς άδικες και από ανθρώπους που πήγαιναν μαζί χέρι-χέρι, για να μας κλέψουν το πρωτάθλημα, γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει τους περισσότερους πόντους στην βαθμολογία».

Share on Google Plus

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου