Ευχάριστα νέα για την σειρά Prison Break


To Prison Break αναμφίβολα πριν πολλά χρόνια είχε κλέψει την παράσταση και κατάφερε να κερδίσει μεγάλο μέρος των θεατών, είχαμε γράψει τις εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο για την πέμπτη σεζόν αλλά υπάρχει κάτι ευχάριστο.

Τα νέα είναι πολύ καλά για την σειρά, μιας και ανακοινώθηκε πως θα έχει και καινούργια σεζόν (την έκτη), ωστόσο το FOX ακόμα δεν έχει δώσει άλλες πληροφορίες, αλλά οι πρωταγωνιστές Wentworth Miller και Dominic Purcell θα συνεχίσουν.

Η πέμπτη σεζόν είχε 10 νέα επεισόδια και εμφανίστηκαν οι Lincoln Burrows (Dominic Purcell),  Michael Scofield (Wentworth Miller), Knepper (Theodore «T-Bag» Bagwell), Dunbar (Benjamin Miles «C-Note» Franklin), Nolasco (Fernando Sucre) και παραγωγοί οι Paul T. Scheuring, Neal Moritz, Marty Adelstein και Dawn Olmstead.

Οι ηθοποιοί που προστέθηκαν ήταν οι εξής: Mark Feuerstein, ως σύζυγος της Sarah (Scott), Inbar Lavi, ως το αντικείμενο του πόθου για τον Lincoln (Sheba), Rick Yune, στον ρόλο του κλέφτη (Ja), Augustus Pew ως Whip και Amin El Gamal (Shameless), στον ρόλο του Cyclops.

Πηγή: cineramen
Φώτο: Lifo
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου