Ανατροπή και... Γιουνάιτεντ για Αλέξις!


Η Σίτι δεν θέλει να δώσει τα 35 εκατ. λίρες που ζητά για τον Αλέξις Σάντσες η Αρσεναλ και ο Χιλιανός είναι πιθανό να καταλήξει στην Γιουνάιτεντ.

Οπως προκύπτει από έγκυρες πηγές στην Αγγλία, η Σίτι δεν είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό που ζητά η Αρσεναλ για να δώσει τον 29χρονο τον Ιανουάριο και οι πιθανότητες μεταγραφής του στους Red Devils είναι μεγάλες. 

Ο Χιλιανός έχει φτάσει σε σημείο να διχάζει τα αποδυτήρια στο Emirates και ο ίδιος επιθυμεί να φύγει τώρα. Αν επέλεγε ο ίδιος τον προορισμό του, θα ήταν η Σίτι του Γκουαρδιόλα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην Μπαρτσελόνα [12 γκολ σε 25 ματς], όμως οι Citizens έχουν ενημερώσει τους Gunners ότι θα φτάσουν μέχρι τα 20 εκατ. λίρες. «Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην Λίβερπουλ» είπε ο Πεπ, ενώ ο Βενγκέρ τόνισε ότι «κανονικά θα έπρεπε να μείνει εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά θα δούμε». 

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Times, η κατάσταση αυτή βολεύει πολύ την Γιουνάιτεντ που δεν έχει πρόβλημα να δώσει στην Αρσεναλ τα χρήματα που ζητά, ειδικά από τη στιγμή που αγωνιστικά έχει σαφώς μεγαλύτερη ανάγκη τον Αλέξις απ' ότι η Σίτι. Σύμφωνα με το BBC, ο μάνατζερ του Σάντσες, θέλει 5 εκατ. λίρες για κάθε συμφωνία, οπότε το συνολικό κόστος για όποια ομάδα τον θέλει τώρα, είναι συνολικά, 4ο εκατ. λίρες.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου