Διέλυσε τη Χίμκι η Ρεάλ!


Παιχνιδάκι στα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η Χίμκι του Μπαρτζώκα. Από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα, η φορμαρισμένη βασίλισσα έστησε πάρτι στη Ρωσία, επικρατώντας με το εκκωφαντικό 95-78. 

Μια χαψιά έκανε τη Χίμκι μέσα στη Ρωσία η Ρεάλ Μαδρίτης! 

Η «βασίλισσα» έκανε ό,τι ήθελε από το 13’ κι έπειτα, με αποτέλεσμα να φτάσει στο εντυπωσιακό 95-78 κόντρα στην ομάδα του Μπαρτζώκα, πετυχαίνοντας παράλληλα έκτη σερί νίκη στην Ευρωλίγκα! 

Καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης το επιμέρους σκορ 16-0 που έτρεξαν οι Μαδριλένοι στα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου, όταν και… εξαφανίστηκαν, μην αφήνοντας το πόδι από το γκάζι. 

Στο 11-6 ανέβηκαν οι μεγάλοι νικητές που μπήκαν στην τετράδα, ενώ από την άλλη οι Ρώσοι υποχώρησαν στο 9-8. 

Πλουραλισμός στην επίθεση για τη Ρεάλ (14/25 τρίποντα), με πέντε παίκτες διψήφιους. Ο Ρούντι σταμάτησε στους 16 πόντους με 5/6 τρίποντα, όλους στο δεύτερο μέρος, από 11 είχαν οι Κοζέρ, Ταβάρες, ενώ από 10 πρόσθεσαν οι Ντόντσιτς και Κάρολ. Από πλευράς Χίμκι, 23 πόντους έβαλε ο Σβεντ, αλλά με 9/22 σουτ, ενώ είχε 1/4 βολές, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη. Ο Χάνεϊκατ πρόσθεσε 17, ο Τόμας 10, την ώρα που οι Μάρκοβιτς, Άντερσον, Τζέρελς ήταν… εκτός κλίματος.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου