Xiaomi Redmi 5 Plus vs Honor 7X: Σύγκριση προδιαγραφών


Όταν ψάχνουμε για προσιτά smartphones, θα πρέπει να κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς εάν θέλουμε να αγοράσουμε μια αξιοπρεπή συσκευή σε προσιτή τιμή. Το Xiaomi Redmi 5 Plus και το Honor 7X είναι αναμφίβολα δύο από τα καλύτερα midrange τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν το 4ο τρίμηνο του 2017 και τα θεωρούμε επίσης δύο από τα καλύτερα smartphones όσον αφορά στη σχέσης ποιότητας – τιμής. 

Βλέποντας ότι είναι δύο από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να βρούμε στο εύρος τιμών που πωλούνται, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να κάνουμε μια σύγκριση των προδιαγραφών τους για να διαπιστώσουμε ποιο από αυτά έχει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Ενώ βλέπουμε ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των οθονών αυτών των δύο τηλεφώνων, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Xiaomi Redmi 5 Plus φέρει μια τεράστια μπαταρία, η οποία σίγουρα θα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο τηλέφωνο ανά φόρτιση. Επίσης, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές όσον αφορά στον εξοπλισμό, αλλά το Xiaomi Redmi 5 Plus έχει ένα SoC το οποίο είναι γνωστό για την πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που λειτουργεί. 

Δυστυχώς, ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά για τις επιδόσεις των καμερών αυτών των συσκευών, αλλά πιστεύουμε ότι το Honor 7X θα βγάζει πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες με την διπλή κάμερα που διαθέτει, αλλά και την παράδοση που έχουν οι κάμερες των Honor phones έναντι των καμερών που φέρουν τα Xiaomi phones σε αυτή την κατηγορία τιμών.










Περισσότερα: gizchina

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου